Melanie Chandra - Bio van Neeraj Chandra's vrouw, leeftijd, netto waarde (2024)


Melanie Chandra - Bio van Neeraj Chandra's vrouw, leeftijd, netto waarde (1)

Melanie Chandra is een Amerikaanse beroemdheid die dat isgeliefd om vele redenen. Ze is een actrice met veel heerlijke werken op haar naam. Anders dan dit, wordt Melaine aanbeden omdat ze een hart van goud heeft. De actrice is mede-oprichter van Hospital for Hope: een organisatie zonder winstoogmerk die zich toelegt op de ontwikkeling van een zelfvoorzienende gezondheidsvoorziening in een onderbediend gebied in Jharkhand, India. Naast al deze, is ze de vrouw van Neeraj Chandra, de algemeen directeur van Tiger Global Management.

Leer meer over deze vrouw en wat haar speciaal maakt. Bovendien wordt u ook geïnformeerd over haar carrièrevoortgang en hoeveel ze daarvan heeft verdiend.

Melanie Chandra - Bio Of Neeraj Chandra's Wife (Age)

Bij de geboorte werd ze eerder Melanie Kannokada genoemdhet aannemen van de achternaam Chandra vele jaren later na haar huwelijk met Neeraj Chandra. Melanie werd geboren op 28 februari 1986, in Buffalo Grove, Illinois uit Indiase ouders van Malayali: Suresh Kannokada en Sujatha Kannokada. Ze heeft een last genaamd Manjo Kannokada.

Opgroeien, Melanie Chandra was een nummercruncher, vooral geïnteresseerd in natuurkunde en wiskunde. Dit heeft waarschijnlijk haar beslissing beïnvloed om werktuigbouwkunde te studeren aan Stanford University, waar ze een graad in de discipline heeft behaald (in 2006). Tijdens haar studie studeerde ze parttime improvisatie-comedy.

Na haar afstuderen begon Melanie te werken metMcKinsey & Company, maar tegelijkertijd koesterde ze de ambitie om in modelvorming en acteren te gaan. In de loop van de tijd schreef ze zich in voor de Miss India America 2007-wedstrijd die ze uiteindelijk won. Melaine begon daarna als model te werken en verscheen in verschillende commerciële campagnes voor Herbal Essences, Clinique, Glamour Magazine, Nescafe, LG, P&G en vele anderen. In de jaren die volgden, verscheen Melanie Chandra als een van de vijf gezichten van Bare Escentuals 'Be A Force of Beauty'-campagne, en verscheen ze in 2012 op een redactionele spread van vijf pagina's voor Vogue India Magazine.

In het jaar 2011 verhuisde Melanie naar LosAngeles om haar acteercarrière een lift te geven. Haar verhuizing naar LA bleek op het juiste moment een juiste stap te zijn, want binnen een week nadat ze naar de stad Zuid-Californië was verhuisd, kreeg ze een gastrol in Regels voor betrokkenheid. Ze speelde het personage van Simran tegenover de Amerikaanse stand-up comedian en acteur David Spade.

Melanie Chandra - Bio van Neeraj Chandra's vrouw, leeftijd, netto waarde (2)

In hetzelfde jaar kreeg Melaine nog een gastrol in ABC Family The Nine Lives of Chloe King, NBC’s Ouderschap, 2012 films zoals Love Lies en Seeta, waar ze de hoofdrol speelde. Het jaar daarop speelde ze Shalini in D voor Dopidi (2013), een Indiase Telugu-film voordat ze een vaste rol speelde als Vandana op MTV Desi Writer's Block (2013). Melaine portretteerde verschillende andere personages in televisieseries zoals NCIS: Los Angeles (2014), De rand (2015), Nashvillie (2016), Code Zwart (2015-2017), Brown Nation (2016) en haar rol als gastster als Lela Samra op NBC's Law & Order: Special Victims Unit (2017).

Netto waarde

Met een carrière die zich uitstrekt tot acteren enmodellering die haar werk heeft gezien bij een aantal grote fabrikanten van consumentengoederen, Melanie Chandra is absoluut een actrice die een fortuinlijke glimlach op haar heeft gehad. Verschillende bronnen hebben haar vermogen berekend en ze zijn er allemaal van overtuigd dat ze ongeveer $ 6,3 miljoen waard is. Dit is niet verwonderlijk, gezien de kwaliteit van acteren die ze met zich meebrengt. Met meer rollen op haar weg, evenals de modellering optredens die ze heeft opgesteld, blijven de actrice en het model naar de bank glimlachen.

Andere feiten over Melanie Chandra

1. Ze is getrouwd met Neeraj Chandra met wie ze een dochter deelt genaamd Arya Chandra. De ouder van een trouwde op 25 april 2015 en begin 2018 hadden ze hun dochter.

2. Afgezien van modelleren en acteren, zijn andere dingen die mevrouw Chandra leuk vond / leuk vindt, piano spelen, karate en reizen.

3. Ze is een tweedegraads zwarte gordelhouder in Shotokan Karate.

4. In het jaar 2000 vertegenwoordigde Melaine de VerenigdeStaten bij de Panamerikaanse spelen in Sao Paulo. Het jaar daarop vertegenwoordigde ze ook de Staten op het evenement. Bij beide gelegenheden won ze de bronzen medaille.

5. In termen van haar carrière-erkenningen werd het model en de actrice in 2012 genomineerd als de beste actrice op het World Music and Independent Film Festival voor Love Lies en Seeta.

6. Afgezien van deze erkenning voor haar acteren,Melanie is een ontvanger van het Mayfield Fellows-programma als tech-ondernemer. Ze heeft ook de Book Award van Stanford University voor haar bijdragen aan de universiteit.

Melanie Chandra - Bio van Neeraj Chandra's vrouw, leeftijd, netto waarde (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated:

Views: 5772

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.