Beste beach clubs in Chalkidiki (Griekenland): 6 tips die je wilt kennen >> (2024)

Ligbedjes op een paar meter van het kristalheldere water, parasols voor de nodige schaduw en heerlijk Grieks eten met uitzicht op zee. Wie van leuke beach clubs houdt, is in Chalkidiki aan het goede adres voor een strandvakantie. Tijdens een week vakantie kom je tijd te kort om ze allemaal te proberen. Daarom deze handige shortlist met alleen de beste beach clubs in Chalkidiki op het schiereiland Kassandra.

Wij boekten onze vakantie met Eliza was here en logeerden aan het einde van het schiereiland bij . Een aanrader! Het is op dat stuk namelijk heerlijk rustig en met je huurauto, die inclusief is bij je reis, heb je alle vrijheid om de omgeving te verkennen. Wij reden iedere dag naar een ander strand en ik heb de beste beach clubs in Chalkidiki voor je op een rij gezet!

| TIP: lees hier de uitgebreide review van ons fijne hotel met privézwembad in Chalkidiki >>

Beste beach clubs in Chalkidiki (Griekenland): 6 tips die je wilt kennen >> (1)

Navagos © Your Little Black Book

Dit zijn de 6 beste beach clubs in Chalkidiki

Handig om te weten: bij bijna iedere beach club worden er kosten gerekend voor een bedje die verrekend worden met wat je bestelt aan eten en drinken. Je kunt vaak het nummer op de website WhatsAppen om een reservering te maken.

Agora Beach – Greek Kouzina & Beach Bar

Ik trap het lijstje direct af met één van mijn favorieten! Deze beach club was voor ons iets verder rijden, maar het ritje meer dan waard. Je kunt de beach bedjes bij Agora Beach online reserveren en dit is (zeker in het weekend) een must. Daal het pad af naar beneden en je komt aan het einde van een strandje uit waardoor het bij Agora Beach – Greek Kouzina & Beach Bar heerlijk rustig voelt. De muziek staat er ook niet te hard en daardoor is deze plek ook perfect met kids. Eten kan op het strand of in het hoger gelegen restaurant met uitzicht op zee. De keuken is hier Grieks en focust op seafood. Naast het vaste menu is er een kaart met specials van de dag die de nacht ervoor vers gevangen zijn. Ik vind de schaal met Griekse mezze een aanrader! Gegrild visje erbij en je hebt een heerlijke lunch.

Navagos Beach Bar

Op slechts een paar minuten rijden van onze accommodatie zit de luxe Navagos Beach Bar. Een hele fijne en family-friendly beach club aan een rustig strand, waar verder bijna niets zit. Er staat een DJ muziek te draaien (volume staat hier wel wat harder) en de menukaart is er authentiek Grieks. Mocht je hier niet overdag heen gaan, dan is het ook een leuke spot om ’s avonds een hapje te eten. Er zijn verschillende areas, van de bar tot het restaurant en de beach bedjes. Daar lig je onder de schaduw van je parasol heerlijk met uitzicht op zee. Net als bij de meeste stranden op Chalkidiki is dit een kiezelstrand, dus vergeet je waterschoenen niet.

Beste beach clubs in Chalkidiki (Griekenland): 6 tips die je wilt kennen >> (3)

Navagos Beach Bar © Your Little Black Book

Blue

Blue is een simpel restaurantje vlakbij Kappa Luxury Suites. Het is de meest eenvoudige tip uit dit lijstje en de ligbedjes zijn er gratis. Ze serveren bij deze taverna aan zee authentiek Grieks eten dat allemaal vers van de grill komt. We hebben hier een paar keer geluncht en gezwommen omdat het direct naast ons hotel zat. Vriendelijk geprijsd en de lekkerste pure gerechtjes die we deze vakantie hebben gegeten! Voor een authentieke ervaring, compleet met blauw geverfde rotan stoeltjes, moet je hier zeker heen.

Beste beach clubs in Chalkidiki (Griekenland): 6 tips die je wilt kennen >> (4)

Blue © Your Little Black Book

Octo Sea Side Restaurant

Deze beach club had qua looks zo op Ibiza kunnen staan. Hoewel het bij een hotel zit, kun je hier ook bedjes voor de dag huren. Ook hier geldt weer: reserveren is een must. De beach club is door een muurtje van het water gescheiden en ze hebben een pad gemaakt om lekker in de zee te kunnen zwemmen. Bij laag water staan er ook een aantal bedjes op het strand. Na een dag luieren blijven eten in het restaurant? De menukaart is modern Grieks met een mediterrane twist. We dronken er een heerlijke Chardonnay bij uit Griekenland. Fijn voor families: ze hebben, ondanks dat het een wat chiquere plek is, ook een kindermenu.

Beste beach clubs in Chalkidiki (Griekenland): 6 tips die je wilt kennen >> (5)

Octo Sea Side Restaurant © Your Little Black Book

Leuki Ammos Beach Bar

Ben je op zoek naar een dag strand met iets meer party vibes en wat hardere muziek, dan is Leuki Ammos Beach Bar de plek die je wilt checken. De menukaart is internationaal en niet heel culinair, maar wat deze beach club toch een go-to maakt, is het zandstrand! Ook is het een levendige plek om bijvoorbeeld voordat je gaat eten nog even een drankje te doen in het gedeelte met de loungebanken.

Beste beach clubs in Chalkidiki (Griekenland): 6 tips die je wilt kennen >> (6)

Leuki Ammos Beach Bar © Your Little Black Book

Cyano Beach Bar

Uit dit lijstje met de beste beach clubs in Chalkidiki is dit de plek die het meest geliefd is bij gezinnen. Misschien is dit omdat de muziek hier wat zachter staat. Voor Cyano Beach Bar is een plateau gemaakt in zee waardoor het lang ondiep is. Neem je waterschoenen mee en speel uren samen in het ondiepe water. De menukaart bij deze beach club heeft een Italiaanse twist met pizza en pasta, wat voor de kids een lekkere afwisseling kan zijn op de Griekse gerechten. Wij konden hier op de dag zelf nog zonder reservering terecht en hadden fijne seafront bedjes met een extra parasol. De fee voor de bedjes wordt ook hier verrekend met het eten en drinken. Glaasje Griekse rosé erbij en genieten maar!

Beste beach clubs in Chalkidiki (Griekenland): 6 tips die je wilt kennen >> (7)

Cyano Beach Bar © Your Little Black Book

Glarokavos Beach Bar

Deze beach club is geliefd bij gezinnen én groepen vrienden wat zorgt voor een leuke mix aan mensen. Wij hadden een plekje op de tweede rij aan zee en dat is perfect als je de kids in zee wilt zien spelen, maar zelf even wilt relaxen. Op het menu staat een mix van internationale en Griekse gerechten. De souvlaki van kip was verrassend goed en moet je zeker bestellen! Later op de avond zit je hier ook voor de sundown heerlijk in de zitzakken bij de bar.

Beste beach clubs in Chalkidiki (Griekenland): 6 tips die je wilt kennen >> (8)

Glarokavos Beach Bar © Your Little Black Book

Mamalouka Beach Bar

Qua looks is dit zeker een van de mooiste beach clubs van Chalkidiki. Reserveren is een must, want er zijn maar twintig ligbedjes. Bij deze beach bar zit ook een leuk restaurant dat niet alleen een vestiging heeft aan zee, maar ook in het hippe Thessaloniki. Mocht je daar een dagje heen gaan, dan wil je daar sowieso eten! De bedjes bij Mamalouka Beach Bar zijn de perfecte uitvalsbasis voor een relaxte dag aan het water in stijl.

Veel plezier tijdens je vakantie in Chalkidiki met deze tips! Neem voor de leukste kleinschalige hotels een kijkje op Eliza was here >>

Beste beach clubs in Chalkidiki (Griekenland): 6 tips die je wilt kennen >> (9)

Mamalouka Beach Bar © Your Little Black Book

meer Griekenland tips

Beste beach clubs in Chalkidiki (Griekenland): 6 tips die je wilt kennen >> (2024)
Top Articles
What Credit Score Is Going to Help You Get a Car Loan?
Convert 100 USD to EUR | US Dollars to Euros Exchange Rates
Kostner Wingback Bed
NOAA: National Oceanic & Atmospheric Administration hiring NOAA Commissioned Officer: Inter-Service Transfer in Spokane Valley, WA | LinkedIn
Lakers Game Summary
Part time Jobs in El Paso; Texas that pay $15, $25, $30, $40, $50, $60 an hour online
OSRS Fishing Training Guide: Quick Methods To Reach Level 99 - Rune Fanatics
Walgreens Alma School And Dynamite
Mail Healthcare Uiowa
Elden Ring Dex/Int Build
Rubfinder
Aquatic Pets And Reptiles Photos
Qhc Learning
Https //Advanceautoparts.4Myrebate.com
Jasmine Put A Ring On It Age
Nj Scratch Off Remaining Prizes
Lonadine
How do I get into solitude sewers Restoring Order? - Gamers Wiki
Average Salary in Philippines in 2024 - Timeular
Inter-Tech IM-2 Expander/SAMA IM01 Pro
Morristown Daily Record Obituary
Christina Steele And Nathaniel Hadley Novel
Craigslist Personals Jonesboro
Sofia the baddie dog
Healthy Kaiserpermanente Org Sign On
Pay Stub Portal
Alima Becker
Craigslist Cars And Trucks Mcallen
Angela Muto Ronnie's Mom
Kaiju Paradise Crafting Recipes
Suspect may have staked out Trump's golf course for 12 hours before the apparent assassination attempt
Tas Restaurant Fall River Ma
Gwu Apps
Sams La Habra Gas Price
Merkantilismus – Staatslexikon
Td Ameritrade Learning Center
Unifi Vlan Only Network
Timberwolves Point Guard History
Improving curriculum alignment and achieving learning goals by making the curriculum visible | Semantic Scholar
Seminary.churchofjesuschrist.org
Devon Lannigan Obituary
All-New Webkinz FAQ | WKN: Webkinz Newz
13 Fun & Best Things to Do in Hurricane, Utah
Academic Calendar / Academics / Home
Gas Buddy Il
Arch Aplin Iii Felony
Booknet.com Contract Marriage 2
Maplestar Kemono
Mejores páginas para ver deportes gratis y online - VidaBytes
Craigslist Pets Charleston Wv
Adams County 911 Live Incident
Island Vibes Cafe Exeter Nh
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 6102

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.